Ο Διδάκτορας Φυσικής τού Πανεπιστημίου MANCHESTER και Διευθυντής Ερευνών τού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών κ. Αλκιβιάδης – Κωνσταντίνος Κεφαλάς και ο Νομικός Περιβάλλοντος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο & Κοινοτικό Δίκαιο στο PARIS II, και Πολιτικές Επιστήμες στην Ecole des Etudes Politiques κ. Κωνσταντίνος Διάκος ανέπτυξαν ο καθένας από την δική του επιστημονική «σκοπιά» το ζήτημα της πιλοτικής – πειραματικής ασύρματης τεχνολογίας 5G και ανάδειξαν με αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία την επικινδυνότητα της.

Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ παρουσιάζει την oμιλία του καθηγητή Θεόδωρου Μέτση με τίτλο: Η ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 5G.

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: Mπορεί να προκαλέσει μέχρι και διάσπαση DNA

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο Δρ. Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Γεωργίου, ανέφερε ότι μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες διασπούν το DNA, ενώ όσον αφορά τα παιδιά, τα προβλήματα έχουν δύο διαστάσεις.

Αφενός, καθώς αναπτύσσονται, επηρεάζεται ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται τα νευρικά κύτταρα στον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο και δημιουργεί διάφορους τύπους καρκίνου, όπως η παιδική λευχαιμία ενώ την ίδια ώρα ενοχοποιείται και για αυτισμό, αφετέρου διασπά τον τρόπο που αναπτύσσεται σωστά ο εγκέφαλος και πέρα από τις βιολογικές βλάβες που δημιουργούνται, δεν αναπτύσσει το παιδί μελλοντικά τις κατάλληλες υποδομές για ανάπτυξη της νοημοσύνης.

Στην ουσία, είπε, δημιουργούνται γενιές παιδιών που θα υπολείπονται διανοητικά από προηγούμενες γενιές.

Ακούστε τον καθηγητή:

Στο παρακάτω βίντεο αποδεικνύετε ότι ΔΕΝ υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που τεκμηριώνουν ότι η τεχνολογία 5G είναι ασφαλής για την δημόσια υγεία.
(Η ομολογία της FCC προς στο Κογκρέσο των ΗΠΑ)

Τα επιστημονικά αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος REFLEX
Γιατί.. ..Δεν αρκεί να ξέρεις τι σου προσφέρει η νέα τεχνολογία, πρέπει να μάθεις και τι μπορεί να σου στερήσει.